Samenwerking & Sales support

Het hebben van verbinding met de markt is voor ons van grote waarde. We werken op verschillende gebieden nauw samen met exporteurs om goed in te kunnen spelen op de marktbehoefte. Ook investeren we in de directe relatie met Europese bloemenverkooppunten om de bloemist van de juiste inspiratie en informatie te kunnen voorzien. Middels productpresentaties en commerciële acties willen we de bloemist inspireren om het gebruik van Calla en Helleborus in boeketten en arrangementen te vergoten.

VERKRIJGBAARHEID

Ons volledige assortiment is dagelijks verkrijgbaar op de klokken en handelssystemen van de bloemenveilingen in Nederland. We leveren onze bloemen aan ruim 350 gewaardeerde en wereldwijd georiënteerde klanten, waardoor ons product voor bloemisten over de hele wereld beschikbaar is. Via de webshop kunnen exporteurs en groothandelaren 24/7 hun bestellingen plaatsen. Het is ook mogelijk om ons aanbod te koppelen aan het eigen verkoopsysteem. Daarnaast staan we graag voor u klaar voor het persoonlijk beantwoorden van vragen of opnemen van bestellingen.

HAAS C&C PRESENTATIE KIT

Creëer in een handomdraai een aantrekkelijke calla/helleborus presentatie op uw winkelvloer met behulp van de HAAS Cash & Carry presentatie kit. De combinatie van de duurzaam stalen, wit-gecoate voet, met daarin ons verwisselbare forex presentatiebord, maakt van de calla hoek een echte eye-catcher! 

Het stijlvolle geheel heeft een hoogte van 130cm, waardoor het fier boven de bloemen uitsteekt en dus de aandacht trekt van de koper.

Bij de voet leveren we een af te stemmen aantal van onze prachtige ‘inspiratie glossy’s’, 16 pagina’s vol inspirerende fotografie.
Leuk voor uw klanten! 

Neem voor meer informatie contact op met Arschwin de Haas via +31(0)6-28782623.

Haas Calla & Helleborus is onder andere verkrijgbaar bij

Zekerheid in prijs
en beschikbaarheid

Naast een betrouwbaar product bieden wij ook meerdere mogelijkheden om tot prijsstabiliteit en volume beschikbaarheid te komen.  Op basis van gezamenlijk geformuleerde afspraken kunnen we weekprijzen, maandprijzen of jaarprijzen afspreken op basis van bijna elk gewenst volume.